Birçok platform için ihtiyaç duyulan yabancı numaralar, şimdilerde SMS onay işlemleri gibi hizmetler için tercih edilebilmektedirler. İnternet üzerinde anonim olmak veya şahsi numarasını saklamak isteyen kişiler, yabancı numara alımlarıyla gizliliklerini sürekli olarak korumayı başarmaktadırlar.

Yabancı numaralar, menşei Türkiye’de bulunmayan ve sanal numara olarak Amerika veya Rusya gibi devletlere kayıtlı olan telefon numaralarıdır. Yabancı numara satış hizmeti ile sunulmakta olan numaralar, platformlar üzerinden belirli ücretler karşılığında satın alınabilmektedirler.

Yabancı numara satın alım hizmeti ile satın alınan sanal numaralar, sosyal medya platformlarına kaydolma esnasında tercih edilebildiği gibi farklı SMS işlemler için SMS onay sırasında da kullanılabilmektedirler. Bu noktada yıllardır en kaliteli hizmetleri sunmakta olan Onay SMS platformu, sizler için güvenilir ve kaliteli yabancı numara tahsisini gerçekleştirmektedir.

Yabancı Numara Satın Alma İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilir?

Türkiye’nin en kaliteli SMS onay firmalarından biri olarak gösterilen Onay SMS, herkes yabancı numara satın alabilsin diye işlemlerini uygun fiyatlı ve güvenilir olarak sağlamaktadır. Sektörün en uygun fiyat politikasını bünyesinde barındıran Onay SMS, sosyal medya platformlarında kolayca kullanabileceğiniz yabancı numaraları tarafınıza tanımlamaktadır. Peki, Onay SMS platformu üzerinden yabancı numara satın alabilmek için hangi adımların takip edilmesi gerekmektedir?

  1. İlk olarak Onay SMS platformuna e-posta adresi, ad, soy ad ve şifre bilgileriyle kaydolmak gerekiyor. 
  2. Üye olduktan sonra yabancı numara hizmetinden yararlanabilmek için hesabınıza mutlaka para yüklemesi yapmanız gerekmektedir.
  3. Bakiye yükleme işlemi hesap paneline yansıdıktan sonra servislerden biri seçiyorsunuz.
  4. Ardından bir sayfaya yönlendirileceksiniz ve karşınıza bir kod çıkacak.
  5. İlgili kod ile seçilen servise uygun platformlarda yabancı numaranızı kolay ve güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yabancı Numara Satın Aldıktan Sonra Kod Hemen Geliyor Mu?

Son zamanlarda SMS onay adına yapılan sahtecilik işlemleri nedeniyle kişilerin yabancı numara satın alma hizmetlerine olan bakış açıları da değişmeye başlamıştı. Bu noktada milyonlarca kişi, yabancı numara satın aldıktan sonra kendilerine herhangi bir kod gelmediğini ve ilgili numara ile işlem yapamadıklarını ifade etmektedirler. Bu durum, platformlar arasında değişiklik gösterdiği için her siteyi zan altında bırakmamak gerekmektedir.

Yıllardır en kaliteli SMS onay hizmetleriyle kullanıcılarının karşısına çıkan Onay SMS markası, şimdilerde yabancı ve fake numara hizmetiyle de adeta harikalar yaratmaktadır. Satın alımların hemen ardından yabancı numaralara ait kodları tarafınıza ileten firma, herhangi bir güven sorununa mahal vermeden işlemlerinizi hızlıca tamamlayabilmektedir. Bu nedenle Onay SMS sitesinden yabancı numara satın alan kullanıcıların sayısında her geçen gün artış yaşandığı gözlemlenmektedir. Siz de internet üzerinde yabancı numara satın alarak anonim kalmak istiyorsanız Onay SMS platformuna giriş yaparak ilgili işlemleri hızlı ve güvenli şekilde halledebilirsiniz.

Yabancı Numara Satın Alma Ücretleri Ne Kadar? Hizmet Ne Kadar Güvenilir?

Şimdilerde yabancı numara satın alarak kendi numarasını internet üzerinde gizlemek isteyen milyonlarca kişi, yabancı numara satışlarının kaç liraya yapıldığını ve ne kadar güvenilir olduğunu merak etmektedirler. Bu noktada yabancı numara satışlarının ücretleri, firmalar arasında değişiklik gösterse de bazı markaların öne çıktıkları bilinmektedir.

Bu noktada yıllardır kullanıcıları için en kaliteli hizmeti vermekte olan Onay SMS platformu, şimdilerde sağladığı ‘’En Uygun Fiyat’’ garantisiyle rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başarmıştır. Üstelik SMS onay hizmetinde en güvenilir marka olarak bilinen Onay SMS, aynı başarıyı yabancı numara satışlarında da göstermeye devam etmektedir. Siz de Onay SMS platformunuz ziyaret ederek en kaliteli ve uygun fiyatlı yabancı numaralara kolayca erişim sağlayabilirsiniz.